Concert Revelion 2016 Iasi - cine va canta

Iesenii sunt invitati si anul acesta sa petreaca revelionul in strada, in fata Palatului Culturii, acolo unde Primaria Iasi organizeaza Concertul de Revelion 2016. Evenimentul care va celebra trecerea dintre ani va incepe la ora 20:30

Iesenii care vor fi prezenti in cea mai importanta noapte din an in Piata Palatului Culturii se vor delecta cu piesele unor artisti extrem de indragiti, precum Alex Velea, Maxim, Mandinga si Directia 5.

Mandinga va concerta la petrecerea Revelionului de la Iasi 2016
La mega spectacolul organizat de catre primarie cu ocazia Revelionului vor urca pe scena si artisti ieseni care au mai aparut si la alte evenimente organizate de catre primarie. Este vorba, mai exact, despre trupele Rosu si Negru si Adamos Band.
Adamos Band a luat fiinta in noiembrie 2012 fiind alcatuita in totalitate din absolventi si studenti ai Universitatii de Arte "George Enescu" - Iasi, dupa cum urmeaza: Liviu Adamachi (voce/trombon), Ana Maria Ababei (voce), Marian Avasiloaie (trompeta), Daniel Popa (trompeta), Marius Timpau (chitara), Alexandru Birlenghea (bass), Tazvan Pirvu (clape) si Iustin Rusu (percutie).

La sfarsitul spectacolului, dupa cum se obisnuieste, va avea loc si un spectacol de artificii, care va dura in jur de 15 minute.
Maestrii de ceremonii ai evenimentului ce face trecerea dintre ani vor fi Rocsana Marcu si Razvan Botezatu.

Rocsana Marcu va fi prezentatoare la Revelionul 2016 de la Iasi

Mai nouă Mai veche

نموذج الاتصال